CS AFK Menager

Go down

CS AFK Menager

Post by Admin on Wed Aug 24, 2016 1:26 am

CS AFK ManagerKa shumë menaxher AFK këtu, shumica e tyre janë të vjetëruara, buggy ose jo të plota.
Ky plugin për qëllim për të rregulluar këtë problem.

Metoda e kontrollit është e bazuar në përdorimin e butonave dhe mund të plotësohet me një metodë të bazuar në qëllimin.

Ky plugin karakteristika:
A Menaxhimi për klientin gjallë AAK-së dhe AAK-klient në pamjen menusë zgjedhur në bazë të kaloni për të spektatorëve (ose në bazë të goditje, nëse ky tipar është me aftësi të kufizuara);
Një menaxhim Kick për spektatorët AAK-së (ose për të gjithë lojtarët, nëse menaxhimi switch spektator është me aftësi të kufizuara);
Aftësia për të shkelm klientë në spektatorë vetëm në qoftë se serveri është i plotë;
Një menaxhim bombë në bazë të transferimit të bombës më të afërt e terroristit jo-AAK ose një rënie të detyruar të bombës;
imunitetet admin fakultative për të gjitha tiparet e mëparshme;
Një mesazh globale HUD dërguar në lojtarë të gjallë të një ekipi nëse të gjithë skuadra kundërshtare është AFK.
Admin
Admin

Posts : 11
Join date : 2016-08-21

View user profile http://longdays.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum